top of page

Group

Public·10 members
Osip Nikiforov
Osip Nikiforov

Prirucnik Za Polaganje Vozackog Ispita Pdf 139Profesori nemačkog jezika organizuju individualnu ili grupnu nastavu za poslovno usavršavanje (medicina, pravo, IT...), radi ostvarivanja Goethe, ÖSD, TELC sertifikata. Časovi za članove porodice medicinskog osoblja (supružnik, deca). Časovi za učenike osnovnih i srednjih škola, studente, priprema za polaganje prijemnih ispita na fakultetima Časovi za predškolski i školski uzrast. Nastava za učenike osnovnih i srednjih škola, studente, priprema za polaganje ispita i polaganje testova. Rad po posebnim programima za sticanje različitih sertifikata poznavanja nemačkog jezika. Obavljamo usluge prevođenja.
prirucnik za polaganje vozackog ispita pdf 139NOVO, DOPUNjENO IZDANjEOvo izdanje zbirke zadataka za polaganje završnog ispita iz Srpskog jezika donosi 507 zadataka sa rešenjima iz četiri oblasti:Veština čitanja i razumevanja pročitanogPisano izražavanjeGramatika leksika, narodni i književni jezikKnjiževnostSvi zadaci su nivelisani po nivoima složenosti i obrađeni su svi standardi postignuća učenika za kraj osnovnog obrazovanja.Na kraju zbirke nalaze se posebni testovi iz svake oblasti, kao i primeri testova sa zadacima koji su pravljeni po modelu zadataka sa kojima se učenici susreću na završnom ispitu. Testovi su bodovani, kako bi učenici mogli da samoevaluiraju svoje znanje.


Testovi za polaganje vozačkog ispita za sve kategorije (A, B, C, D)i vozača traktoraAutor Dr Milomir RadivojevićBeograd 1995Ima 25 testa, jedan uyorak testa koji se koristi na teoretskom delu vozačkog ispita i ima lista sa tačnim odgovorima.Odlično je očuvano, nema oštećenja, nije popunjavano.


Očuvani retro testovi za polaganje vozačkog ispita iz 1975 godine.Uz njega idu dve knjige Prva pomoć i zdravstveni saveti vozačima, izdavač Crveni signal 1975.i Priručnik škole za vozače, izdavač Crveni signal, 1975.Vrlo zanimljivo za kolekcionare.Robu možete preuzeti u Beogradu ili šaljem kurirskom službom o vašem trošku.


Prirucnik za pripremanje vozackog ispita iz pruzanja prve pomoci.Autor dr med. Aleksanadar D. Baljozovic.Izdanje Auto Moto savez, Beograd, 1975.Mek povez, 144 strana.U dobrom stanju.Kljucne reci: knjiga, knjige, prirucnik, polaganje, ispit, voznja, saobracaj.


20 testovaTestovi pred vama osmišljeni su tako da liče na test koji ćete raditi na završnom ispitu.Rešavanjem testova ponavljate celokupno gradivo neophodno za polaganje završnog ispita i istovremeno sistematizujete bazična znanja neophodna za praćenje gradiva srednje škole.Oni će vam pomoći da se oslobodite straha od nepoznatog, da uvežbate naučeno gradivo i proverite svoje znanje.Pitanja iz svake oblasti su ravnomerno zastupljena i svako pitanje proverava jedan od obrazovnih standarda sa osnovnog, srednjeg ili naprednog nivoa.


Autor:: Grupa autora;Žanrovi:: Udžbenici i priručnici;Izdavač:: Data status;Pismo: Ćirilica;Povez: Mek;Format: 30 cm;;20 testova;;Testovi pred vama osmišljeni su tako da liče na test koji ćete raditi na završnom ispitu.;;Rešavanjem testova ponavljate celokupno gradivo neophodno za polaganje završnog ispita i istovremeno sistematizujete bazična znanja neophodna za praćenje gradiva srednje škole.Oni će vam pomoći da se oslobodite straha od nepoznatog, da uvežbate naučeno gradivo i proverite svoje znanje.;;Pitanja iz svake oblasti su ravnomerno zastupljena i svako pitanje proverava jedan od obrazovnih standarda sa osnovnog, srednjeg ili naprednog nivoa.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page